Handelsbetingelser

     

Generelle oplysninger

Dinlongjohn ved Claudi Fischer
Aalborgvej 14
9370 Hals
CVR-nr. 34175764

Direktionen:
Per Agerholm Sørensen & Sara Leth Sørensen
info@dinlongjohn.dk
sara@dinlongjohn.dk

 

 

Betaling
Hos DinLongJohn kan du betale med kreditkort/ betalingskort, og det er nemt, sikkert og hurtigt samt har den fordel, at vi straks kan sende varerne. 
Beløbet for varerne trækkes først, når varene sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 
 

Levering
Pakker bliver leveret/ sendt med Post Nord.

Fragt 59 DKK. inkl. moms, i DANMARK til en PAKKESHOP
Fragt 69 DKK. inkl. moms, i DANMARK, MyPackHome
Fragt 99 DKK. inkl. moms, i SVERIGE, TYSKLAND & HOLLAND

Fragtfrit efter køb over 600 DKK. inkl. moms. Gælder ikke fragt på levering af cykler.

Fragt af cykler: 500 DKK. inkl. moms, i DANMARK

 

Vi pakker og sender varen så hurtigt som muligt - forventet levering 1-4 dage. 

Pakker til private vil i de fleste tilfælde komme til pakkeshop i nærheden af modtager næste hverdag.

Pakker til erhvervskunder vil blive sendt direkte til erhvervsadressen til modtagelse dagen efter afsendelse.

Modtager har mulighed for at modtage e-mail og SMS advisering samt at sporre pakken undervejs.  

 

Fortrydelsesret

Du har som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@dinlongjohn.dk                                                                                                                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer ansvaret for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Claudi Fischer, (att: Dinlongjohn)
Aalborgvej 14
9370 Hals 

Det er ikke muligt at returere de købte varer på ovenstående adresse, uden forudgående skriftlig aftale, da det er et lager uden ekspedition.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

Varen sendes til:
Claudi Fischer, Att.: Dinlongjohn
Aalborgvej 14
9370 Hals


Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt til: info@dinlongjohn.dk
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn/ firmanavn, adresse, telefonnr., e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dig/ dine firmaoplysninger, med det formål at kunne levere varene til dig.
Oplysningerne registreres hos Dinlongjohn ved Claudi Fischer.

Vi opbevarer dine oplysninger så længe vi finder det formålstjenligt. Data der ikke har været i brug, slettes efter 5 år. 
 
Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand. Dog vidregives navn, adresse, telefonnummer og email til fragtfirma (Post Nord) med henblik på at kunne sende varen. Telefonnummer og email bruges til advisering af pakken.


Som registreret hos Dinlongjohn ved Claudi Fischer, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@dinlongjohn.dk

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@dinlongjohn.dk

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 26/07-2023